Vakantiewoningen met zwembad, 2-24 pers.


Voor een deugddoende vakantie


Van harte welkom in onze vakantiewoningen met zwembad, gelegen in één van de zonnigste streken van Frankrijk: de Gers, hart van de Gascogne, in de Midi-Pyreneeën.

De Gers is nog een zalig authentieke streek. Hier geen massatoerisme, maar volop deugddoende rust en stilte. Het prachtig glooiend landschap, met vergezichten over de uitgestrekte zonnebloemvelden en de Pyreneeën aan de horizon, is een paradijs voor wandelaars en fietsers. De eeuwenoude dorpjes ademen nog de sfeer van weleer en vormen een aangenaam kader voor de traditionele markten en jaarlijkse festivals.

Dat de Gers ook op gastronomisch gebied een rijke traditie heeft, getuigen de Armagnac, de wijnen en aperitieven van de streek, alsook de vele ganzen-en eenden bereidingen.

Auch - de stad van musketier d'Artagnan -, alsook de roze stad Toulouse en het wereldbekende bedevaartsoord Lourdes, zijn een bezoek waard. Een uitstap naar de Pyreneeën behoort eveneens tot de mogelijkheden, om te genieten van het indrukwekkend berglandschap of als liefhebber van de Tour de France.

Kortom een zalige plek om samen met familie of vrienden een deugddoende vakantie te beleven.

Alvast: Bienvenue!

Facebook

Foto's

zonnebloemen
Zonnebloemen Rust Restuarant Koeien Hooibalen Kerk Gascogne Wijngaard Wijn Midi pyreneeŽn PyreneeŽn Donjon