Au Bernissan

De authentieke hoeve "Au Bernissan" werd volledig gerenoveerd en omgevormd tot 4 ruime vakantiewoningen:
"La Maisonnette" (2p.), "La Maison" (6p.), "A la Mare" (8p.) en "l'Etable" (8p.).

"Au Bernissan" is heel geschikt voor zowel afzonderlijke gezinnen, als groepen tot 24 personen. Door de opsplitsing van de hoeve in verschillende vakantiewoningen behoudt u de nodige privacy, ook als u met een grotere groep aanwezig bent.

Op het domein is een omheind zwembad van 6m x 12m voorzien, van 1m tot 1.8m diep.

De vakantiehoeve is gelegen te Bézues-Bajon bij Masseube. Dit situeert zich in de streek tussen Toulouse, Auch en Lourdes in Zuidwest-Frankrijk. Het departement Gers, het hart van de Gascogne, behoort tot de Midi-Pyreneeën.

"Au Bernissan" ligt tussen uitgestrekte velden, op wandelafstand van het 'Lac de l'Astarac'. Een prachtige vakantiebestemming voor wie rust verkiest boven het drukke uitgaansleven.

In Masseube (op 7 km.) vind je o.a. bakkers, krantenwinkel, supermarkt... voor de dagelijkse bevoorrading. Er is eveneens een toeristisch bureau waar je informatie en ideeën kan opdoen om de Gascogne te ontdekken.

In de eetgelegenheden in de omliggende dorpen kan je proeven van de lekkere ganzen- en eendengerechten en voor de vertering een Armagnac degusteren, de specialiteiten van deze streek.
Ook de aperitieven Floc de Gascogne en Pousse-Rapière zijn een product van de Gers.
Dat men er ook zeer aangename wijnen produceert bewijzen de Côtes de Saint-Mont, Madiran, Tursan, Fronton,...

Een verblijf in de Gers is puur genieten!

Foto's

Vakantiewoning in zuid Frankrijk
gite omgeving vakantiewoning zwembad zonnen Rust hagedis meer gezellig