Voorwaarden

Het gebruik van het zwembad
Het zwembad is beschikbaar van half juni tot half september. Het is uitsluitend te gebruiken door onze vakantiegasten. Wij zorgen voor het onderhoud van het zwembad.
Top

Hoe zit het met aankomst- en vertrektijden?
De vakantiewoning is beschikbaar vanaf 15 uur. (Mogelijk reeds vroeger, zodra de schoonmaak gedaan is.) Gelieve ons bij aankomst een seintje te geven op nr. 0033/(0)562.66.95.24 of GSM 0032/475.72.69.10. Wij komen dan zo snel mogelijk ter plaatse om u even rond te leiden en de sleutel te overhandigen. Op de dag van het vertrek dient de vakantiewoning opnieuw beschikbaar te zijn vanaf 10 uur.
Top

Mag ik huisdieren meebrengen?
Gelieve ons hierover te contacteren.
Top

Mag er gerookt worden?
Het is niet toegestaan om in de vakantiewoningen te roken.
Buiten vormt dit uiteraard geen probleem.
Top

Is het mogelijk een kinderbedje te reserveren?
U kunt gratis een kinderbedje reserveren.
Top

Is er linnengoed voorzien?
In de slaapgelegenheden zijn hoofdkussens en dekbedden voorzien. Kussenslopen en dekbedovertrekken dient u zelf mee te brengen. Om zo flexibel mogelijk te zijn, werden er overal enkele bedden voorzien. Deze kunnen eenvoudig tegen elkaar geschoven worden om een dubbel bed te vormen (160 cm breed), welk dan met één groot laken overtrokken kan worden. Er zijn voldoende enkele en dubbele dekbedden aanwezig.
Top

Zijn er bezoekers toegelaten?
Gelieve eventueel bezoek vooraf te melden, liefst reeds bij reservatie. Als de maximale bezetting van de vakantiewoning daarbij overschreden wordt, is het niet toegestaan dat de bezoekers blijven overnachten en/of gebruik maken van het zwembad. Indien blijkt dat er meer personen aanwezig zijn dan afgesproken, heeft de eigenaar/verhuurder het recht om het teveel aan personen te weigeren.
Top

Mogen er bijkomende faciliteiten geplaatst worden?
Het is verboden, behoudens uitdrukkelijke toelating, om tenten, caravans, mobilhomes, ... op het terrein te plaatsen.
Top

Schoonmaak
Elke zaterdag wordt de vakantiewoning opgefrist. Supplement voor eindopkuis verplicht. Wij vragen - om eventuele misverstanden uit te sluiten - geen kostbare zaken onbeheerd achter te laten. Gelieve bij vertrek de woningen netjes achter te laten (afwas te doen, vuilnis weg te brengen, sanitair in deftige staat achter te laten, ...). Zoniet kunnen de ontstane kosten van de borg ingehouden worden of kan u een naheffing in rekening gebracht worden.
Top

Verwarmingskosten
De huur van de vakantiewoningen is exclusief de verwarmingskosten.
Top

Hoe zit het met de aansprakelijkheid?
Het verblijf en het gebruik van de faciliteiten is op eigen risico. De eigenaar/verhuurder kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen, diefstal, beschadigingen, ...
Top

Kan de eigenaar/verhuurder zich toegang verschaffen tot de accommodatie?
De eigenaar/verhuurder heeft ten allen tijde toegang tot de accommodatie voor onderhoud, reparaties, e.d. Er wordt uiteraard voor gezorgd dat u hierbij zo weinig mogelijk hinder ondervindt, zodat u in alle rust van uw vakantie kan genieten.
Top

Vanaf wanneer is de woning gereserveerd?
Uw reservatie is definitief vanaf het moment dat wij uw voorschot ontvangen hebben.
Top

Hoeveel bedraagt het voorschot?
Het voorschot bedraagt 30% van de huurprijs en is te voldoen op rekeningnummer : 220-0453984-60. Bij ontvangst van het voorschot is de reservatie vastgelegd. Het saldo dient uiterlijk 6 weken voor aankomst betaald te zijn.
Top

De waarborg, hoe betalen en terugvorderen
De waarborgsom is uiterlijk 2 weken voor aankomst te storten op rekening 220-0453984-60. Het stortingsbewijs voor te leggen bij aankomst. De waarborg dient voldaan te zijn vooraleer de woning ter beschikking gesteld wordt. Bij vertrek wordt de waarborgsom teruggestort op uw rekening, na eventuele verrekening van de gemaakte kosten.
Top

Hoe kan ik een reservatie maken?
Via het reservatieformulier op de website.
Top

Is het mogelijk een reservatie te wijzigen?
Gelieve ons hiervoor te contacteren. Wij bekijken dan of de periode nog beschikbaar is. In de zomermaanden houdt u er best rekening mee dat wij met een hoge bezettingsgraad zitten en het niet mogelijk kan zijn de reservering te wijzigen. Wij bekijken in ieder geval of we tegemoet kunnen komen aan uw vraag.
Top

Kan ik mijn verblijf ter plaatse verlengen?
U neemt best contact met ons op. We bekijken gezamenlijk de mogelijkheden.
Top

Annulatievoorwaarden
Voorschotten kunnen niet gerecupereerd worden. Het saldo van de huurgelden kunnen slechts gerecupereerd worden bij herverhuring van de vakantiewoning, na verrekening van de publicatiekosten en eventuele prijsverschillen.
Top